frenz logo
frenz illustratie webdesign drukwerk

Welkom bij Frenz! Zij is gespecialiseerd in grafische communicatie en maakt ontwerpen, in alle soorten en maten. Websites, logo’s, een nieuwe huisstijl en illustraties. Frenz is creatief, praktisch en denkt met u mee. Zij houdt van haar vak. Dat kan je zien aan haar werk.


home | info | contactfrenz
=
francis nijenhuis


Na haar studie modevormgeving aan de hoge school voor de kunsten in Kampen (1991) runde Francis een aantal jaren Gallerie GA te Amsterdam. Sinds 1999 werkt ze als freelancer. Ze begon als modeontwerpster maar in de jaren heeft ze zich ontwikkeld als webdesigner, vormgever en illustrator.


[Alleen
is
maar
alleen.
Dat kan
heel
goed
gaan,
maar
echt
succesvol
kun je
pas zijn
als je
vruchtbaar samenwerkt.]


samenwerking


FRENZ werkt regelmatig samen met grafisch vormgever THEO HELDENS en daarom zijn zij naast hun eigen toko ook samen een bedrijf gestart FRENZ.TO
 
totsnel
 

typo3


FRENZ werkt oa samen met Netklaar (gespecialiseerd in typo3 sites). Netklaar bouwt stabiele websites met een Content Management Systeem: eenvoudig te navigeren, makkelijk te onderhouden.
 
test

frenz
francis nijenhuis
amsterdam


FRENZ * francis nijenhuis * kantoor: volkskrantgebouw, wibautstraat 150, amsterdam * meer info 06 234 60 571 * of mail me